Volg Beer and Cooking op social media!
Lees als eerste de nieuwe recepten en biertips op Instagram & Facebook en blijf zo op de hoogte.
Vandaag gaan we voor een rijkelijk voorgerecht en tevens een echte klassieker, zeker als het nog net dat frisser is buiten.. een goede toast champignon! Vol rijke, hartige, zoete en zure smaken en een goede combinatie met nog zo een
Toast champignons en ui | Beer & Cooking recept
We gaan weer voor eenvoudig en klaar in een handomdraai met deze toast champignons en ui. Een klassieker uit de Franse keuken die je her in der in bistro’s en …
Deze week starten we met een gekende en heerlijke klassieker uit Wallonië van Brasserie des Légendes, hun Corne du bois Pendus Quadrupel.
Corne du bois des pendus Quadrupel - Brasserie des Legendes | Beer & Cooking
Een hele mond vol deze Corne du bois des pendus quadrupel uit de Corne reeks van Brasserie des Légendes uit Wallonië. Oorspronkelijk werden die gebrouwen voor Brasserie d’Ébly gelegen in …
Happy St. Patrick’s day allemaal! 🍀 Op deze dag zijn we even allemaal Irish en vieren we dat dan ook met heerlijk Iers eten. Wat dacht je van deze oerklassieke Shepherds pie ? Eens je deze klaar gemaakt en geproefd
Irish shepherd pie | Beer & Cooking recept
Jawel, het is weer die dag waarop ‘Everyone Irish for the day’ is… St. Patricks day! Dat vieren we met die echte klassieker : Shepherd pie! Jawel de echte, gemaakt …