De Triple Trouble is een bier van net over de Nederlandse grens, meer bepaald Eindhoven. Een rasechte en smaakvolle tripel van 8.5% vol. in een moderne versie van de hand van Van Moll Craftbeers. Gebrouwen met een Belgische gist maar gefinetuned met kamille, vlierbloesem en koriander.

  • BROUWERIJ Van Moll
  • HERKOMST Eindhoven, Nederland
  • KLEUR Blond
  • STIJL Tripel
  • ALCOHOL 8.5% vol.
  • SERV.TEMP. 9° c.
  • GLAS Kelkglas

SMAAKBESCHRIJVING

De Triple trouble heeft een diepe goublonden kleur met een stevig wit schuim. In de geur merk je direct dat we met een tripel te maken hebben, die kruidigheid en die warme indruk van alcohol (maar subtiel) verraden alles. Aroma’s van koriander, steenfruit, bloesems en zelfs de kamille valt subtiel te merken naast het kruidige gistkarakter. De smaak doet heel vol en rijk aan zoals een tripel hoort te zijn. Een licht warme gloed met een gebalanceerde hopbitterheid. De kruidig is ook in de smaak goed te merken en blijft lang hangen in de afdronk.

EXTA INFORMATIE

Van Moll is een vrij recente craftbier brouwerij dat zich in 2013 in Eindhoven kwam vestigen. Om zo een grote stad te zijn vonden ze het niet kunnen dat er nog geen brouwerij te bespeuren was.

Als grote bierliefhebbers twijfelden Jaap Hermans en Erwin Van Moll niet om een eigen brewpub te openen. En mét succes! Als ondernemers maar vooral gepassioneerde liefhebbers gaan ze steeds op zoek naar het beste unieke recept.

Ze wisselen veel gedachten en recepten met andere brouwers uit om zo authentieke maar tegelijk unieke, frisse bieren te brouwen.

Naast hun gamma van vaste bieren, waar de triple trouble deel van uitmaakt, maken ze ook verrassende en moderne craftbieren, elk met een eigen twist.

De triple trouble is een authentieke tripel waaraan vlierbloesem, kamille en koriander werden toegevoegd. Dit zorgt voor de klassieke kruidigheid in de geur maar die vlierbloesem en kamille zorgen voor iets unieks en heerlijks.

FOODPAIRING

Harde kazen, abdijkaas, vette vis met saus


Van Moll

Keizersgracht 16A

5611 GD Eindhoven – Nederland

Website voor meer informatie : shop.vanmollcraftbeer.com

Ontdek hier alle andere biertips

Aanbevolen artikelen

Een reactie achterlaten

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress beheerders

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de Instagram feed instellingenpagina om een feed te maken.