cali haze

Enkele jaren na het lanceren van hun eerste bier, de Cannahopper en iets na de Cannahopper Kush IPA is het derde bier al op de markt, de Cannahopper Cali Haze!

Cannahopper kwam dus eerder al aan bod op de website met hun eerste en tweede bier, maar nu stelt het Roeselaarse team dat ik ook reeds kon strikken voor een interview met enige trots hun nieuwste bier voor.

Begin 2019 kwam het eerste bier na enige keren proberen en finetunen op de markt met een nogal apart ingrediënt.. hennep! Tegenwoordig bestaan er al meerdere bieren waaraan cannabis werd toegevoegd.
Na dat succes van de Cannahopper brachte de Cannahopper Kush IPA op de markt. Een IPA zoals je nooit eerder zal geproefd hebben en trouwens ook gebrouwen samen met en door Andy van Vliegende Paard Brouwers/Préaris.

Het speciale ingrediënt blijft uiteraard cannabis, deze maal de Kali Haze variëteit. Een kruising van verschillende soorten. Die zorgt naast het harsige ook voor een licht fruitige toets in het bier samen met de hop. Uiteraard volledig THC vrij.

CALI HAZE : DEGUSTATIEFICHE
cali haze
  • BROUWERIJ Cannahopper/Préaris
  • HERKOMST Roeselare, België
  • KLEUR Donkerblond/Amberkleurig
  • STIJL American pale ale
  • ALCOHOL 6% vol.
  • SERV.TEMP. 7°c.

UITZICHT

Intens donkerblond tot bijna amberkleurig met een rijkelijke schuimkraag.

GEUR

De geur is eerder als kruidig en lichtfruitig te omschrijven door de gebruikte cannabis. De mouten komen er ook goed in door met ook een vleugje citrus en biscuit.

SMAAK

De smaak is eerder fris met een aangename lichte bitter en in de afdronk iets dat ik steeds als Belgiany (lees licht zoetmoutig) omschrijf.

FOODPAIRING

Serveer deze Cali Haze bij licht kruidige gerechten met vis of gevogelte.

Ontdek hier alle andere biertips.

Aanbevolen artikelen

Een reactie achterlaten

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress beheerders

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de Instagram feed instellingenpagina om een feed te maken.